Boek Tiroler Teufel bij Oktoberfestbands.nl

Tiroler Teufel boeken

Tiroler Teufel boek je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Tiroler Teufel.


Peer Heiligers is in de Tiroler muzikanten wereld geen onbekend persoon. Vanaf jongs af aan is hij met Tiroler muziek opgegroeid en heeft zijn muziekinstrument de Steirische Harmonika meester gemaakt. Zanger/Frontman en “het gezicht” van de Palemiger Spatzen heeft een scala aan cd’s uitgebracht’s en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder “der Goldenen Musikant”, uitgereikt door de Oostenrijkse platenmaatschappij Tyrolis.

Voor de bijzondere diensten in de Volksmusik en “de Sjeng” welke jaarlijks wordt toegekend aan bijzonder talent en beeldbepalende accordeonisten uit Limburg. Daarnaast is hij zeer actief als componist en tekstschrijver en heeft met zijn meer dan 25 jaar podium ervaring heel veel evenementen, feesten en partijen de • tent op z’n kop gezet!

Christian van Os heeft ook al buiten de laatste bijna 5 jaar als zijnde drummer/zanger en draaiende motor achter de schermen van Tiroler Teufel ook vooraf in verschillende bands gezeten. Gestart als 15 jarige als toetsenist met zijn vader in het Duo Wesley Sound, waarbij hij een kleine 22 jaar mee geeft gespeeld. Tussentijds ook o.a. bij “Flegel” en gespeeld als toetsenist/bassist, waarbij hij ook deel uit maakte van de heropstart ” Palemiger Spatzen” in 2006.

Helaas kon Christian het niet blijven combineren met zijn eigen muziekwinkel, en heeft toen plaats gemaakt voor andere muzikanten. Peer en Christian zijn dus geen onbekenden voor elkaar, en hebben hun muzikale kennis weer in 2015 gebundeld en staan voor. Volksmusik pur, vom feinstenl!Wilt u ook De Tiroler Teufel boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Keywords:

Tiroler Teufel boeken, boekingen Tiroler Teufel, prijsopgaaf Tiroler Teufel, management Tiroler Teufel, contactpersoon Tiroler Teufel, artiestenburo Tiroler Teufel, artiestenbureau Tiroler Teufel, inhuren Tiroler Teufel, boekingskantoor Tiroler Teufel

Speeltijd

1 x 45 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed