Boek Peter Wohlfeil bij Oktoberfestbands.nl

Peter Wohlfeil boeken

Peter Wohlfeil boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Peter Wolfeil.

 

Als entertainment en zanger staat Peter aan de top in de Bayrische muziekscene. 
Op zijn 22e richtte hij zijn eerste band op, waarmee hij veelvuldig optrad op Oktoberfeesten in en rond Bayern. Door zijn bezieling en tomeloze enthousiasme was Peter een veelvuldig gevraagde zanger in Amerika, Spanje en Frankrijk.

Met zijn ‘goldene stimme’  zorgt Peter voor een feest der herkenbaarheid met een ongelofelijk uitgebreid repertoire. Alle denkbare hits uit de Duitse charts komen non-stop aan u voorbij. Wilt u even een uitstapje naar het Engelstalige? Geen probleem, ook de nieuwste Engelstalig hits heeft hij binnen handbereik. Peter is zelfs niet te beroerd om voor onze Hollandse feestvierders “ Tulpen aus Amsterdam” tevoorschijn te toveren.

Peter is daarnaast ‘unterhalter’; hij schroomt niet om het publiek te betrekken bij zijn optreden. Het kan zomaar zijn dat hij je uitnodigt voor een dansje op de tanzvloer. Peter  Wohlfeild op uw Oktoberfest staat garant voor originele stimmung uit Zuid Duitsland. Neem de bierpullen ter hand; met ‘ ein prosit’ gaat het feest beginnen!

 

Wilt u ook Duitse zanger Peter Wohlfeil boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 


Keywords:

Keywords Peter Wohlfeild: Peter Wohlfeild huren, Peter Wohlfeild inhuren, Peter Wohlfeild boeken, boekingen Peter Wohlfeild, artiestenbureau Peter Wohlfeild, artiestenburo Peter Wohlfeild, prijs Peter Wohlfeild, boekingskantoor Peter Wohlfeild

Speeltijd

avondvullend

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed