Boek Klubbb 3 bij Oktoberfestbands.nl

Klubbb 3 boeken

Klubbb3 boeken of inhuren? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Klubbb3.


In korte tijd zijn ze opgeklommen tot de top van de Duitse Schlagerindustrie:
Klubbb3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke muziekmanagers, maar is onbevangen ontstaan uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van bekende volkszanger in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie!

Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe CD 'Vorsicht Unzensiert': niet enkel voor hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Duitse schlagers houden, of soms veel te serieus nemen. Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat bij feesten hoort, zonder concessies! Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende ' Die Flippers'.

 

Wilt u ook Klubbb3 boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Klubbb 3 boeken, Klubbb 3 optredens, Klubbb3 inhuren, prijs Klubbb 3, gage Klubbb3

Speeltijd

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed