Boek Guildo Horn bij Oktoberfestbands.nl

Guildo Horn boeken

Guildo Horn boek je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Guildo Horn.

 

Guildo Horn, geboren in 1963 begon pas op zijn 29e op te treden als Schlagerzanger. Zowel solo alsook met zijn groep ‘Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe’ is hij zeer succesvol in Duitsland en gaat nu zijn landsgrenzen verleggen naar Nederland! De optredens van Guildo Horn zijn namelijk altijd spectaculair, maf en onvoorspelbaar! Met zijn uitgedoste kostuums en opvallende haardracht, zorgt hij voor veel (hilarische) wisselwerking met het publiek. 

Meer dan 20 jaar geleden heeft hij voor de eerste keer op het podium gestaan en sindsdien heeft hij ons blij kunnen maken met meer dan 2000 liveconcerten, over de 500.000 verkochte platen, en daarnaast ontelbare momenten van vreugde, feest, liefde, dans, geluk, plezier, maar bovenal: genegenheid! Jazeker, want dat is wat de dolkomische zanger eenieder wil meegeven! Tederheid en Genegenheid!

Zijn (zelf)benoeming tot Duitslands beste entertainer is geen geheim, is Guildo een absolute allrounder. De afgestudeerde pedagoog is naast muzikant, talkshow host, opera & musicalster, performer, schrijver en acteur – vooral als entertainer onderweg. Hij beweegt zich weloverwogen en zelfverzekerd binnen de verschillende genres van de entertainmentwereld, Guildo schuw geen enkele uitdaging.
Toch, muziek heeft -naast zijn al zijn passies-, de grootste plaats in zijn hart, en daarom gunt hij zijn eigen liedjes aan al zijn fans, vrienden, maar vooral ook aan zichzelf…

Guildo Horn is solo te boeken voor wie op zoek is naar een beetje reuring in de tent...
De beste schlagerhits brengt hij met verve ten gehore! Echter, wel in een typisch, doldwaas en hilarisch ‘Guildo Horn jasje’….!
Kortgezegd, de tofste Duitse schlagers uit Guildo’s platenkeuken; puur en op smaak!


Wilt u ook Guildo Horn boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Gildo Horn boeken, Guildo Horn inhuren, oktoberfest met Guildo Horn, prijs Gildo Horn, prijzen Guildo Horn, artiestenburo Guildo Horn, artiestenbureau Guildo Horn, management Gildo Horn, Duitse zanger Guildo Horn

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed