Boek GAAAS!!! bij Oktoberfestbands.nl

GAAAS!!! boeken

GAAAS!!! boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van GAAAS!!!.


Of het nu gaat om een privé feest of een feesttent met duizenden feestende oktoberfestbezoekers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af vliegt! Met liefde en enthousiasme voor het Duitse lied komen deze drie doorgewinterde muzikanten niet alleen de grootste hits uit Duitsland en Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en actuele hits in een opzwepende oktoberfest style. Door deze unieke combinatie weten deze drie entertainers het publiek op hun hand te krijgen en staan zij garant voor een waar feest op de bühne maar misschien nog wel meer in de tent zelf.

GAAAS!!! blijft niet enkel op het podium maar trekt met trompetten en steirische accordeon de zaal in waardoor de overweldigende energie van deze heren nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de feestlocatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig spetterend feest! 


Wilt u ook GAAAS!!! boeken?
 Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

GAAAS!!! boeken, GAAAS!!! inhuren, prijs GAAAS!!!, gage GAAAS!!!, artiestenburo GAAAS!!!, artiestenbureau GAAAS!!!, management GAAAS!!!, oktberfestband GAAAS!!!, Schlagerartiest GAAAS!!

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed