Boek DJ Otzi Look a Like 1 bij Oktoberfestbands.nl

DJ Otzi Look a Like 1 boeken

DJ Otzi look-a-like boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van DJ Otzi look-a-like.DJ Otzi Look-a-like is het Nederlandse antwoord op de originele DJ Otzi uit Oostenrijk. Hij heeft veel tijd en werk gestoken in deze bijzonder imitatie-act, en dat is erg goed gelukt! DJ Otzi look-a-like brengt in een optreden van 30 minuten alle bekende hits van DJ Otzi ten gehore, maar daar waar het de situatie toelaat, schuwt hij ook andere hits niet...

DJ Otzi look-a-like heeft maar één doel; armen in de lucht und mitsingen maar..! En dat kan nu met nummers als Anton aus Tirol, Einen Stern, Hey Baby, vele andere superhits en bovendien: live gezongen! Helemaal in het wit gestoken verschijnt hij ten tonele om het publiek op uw bierfest of oktoberfest te vermaken. Ook is hij te boeken op een personeelsfeest, privéfeest of kermis. Laat u verrassen!

 

Wilt u ook DJ Otzi imitator boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 


Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed