Boek Dietwin de Jodelaar bij Oktoberfestbands.nl

Dietwin de Jodelaar boeken

Dietwin de Jodelaar boeken doe je bij ons! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Dietwin de Jodelaar.


U bent op zoek naar een typische Jodelaar? Of u zoekt gewoon iets bijzonders of aparts voor uw Duitse feest? Dan komen we regelrecht uit bij de bekende Dietwin de Jodelaar; wellicht wel de bekendste en meest begeerde jodelaar van Nederland en België! Het nummer 'Jodeladie Hiep Hiep Hiep Hiep' was de grote hit op zijn onlangs uitgebrachte album "Het Jodelkanon". In zijn optreden brengt hij natuurlijk nummers van zijn CD ten gehore, en verder is zijn repertoire aangevuld met internationaal bekende wereldhits. Dietwin de Jodelaar slaagt erin om zijn unieke jodel talent en zijn eigen kenmerkende humor te combineren in een sfeervolle act op úw feest!


Wilt u ook Dietwin de Jodelaar boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Dietwin de Jodelaar boeken, vrijblijvende informatie over de kosten van Dietwin de Jodelaar, vrijblijvende informatie over de prijs van Dietwin de Jodelaar, artiestenbureau Dietwin de Jodelaar, artiestenburo Dietwin de Jodelaar, jodel act Dietwin de Jodelaar

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed