Boek Die Tolle Leute bij Oktoberfestbands.nl

Die Tolle Leute boeken

Die Tolle Leute boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Tolle Leute.

 

Van Festival der Liebe tot Hallelujah, van Viva Colonia tot aan Cowboy und Indianer, van Rosamunde tot aan Fiesta Mexicana, en van Immer wieder sonntags tot aan Hey, wir wollen die Eisbärn sehn, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen leiden tot een volle dansvloer.
Een prima presentatie, een flinke dosis enthousiasme, en een hoog entertainment gehalte zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute.

In 2010 waren Die Tolle Leute onderdeel van de succesvolle Heineken Oktoberfesten en ook waren Die Tolle Leute deze winter in de apres ski gelegenheden van het Oostenrijkse Westendorf te zien. We gaan de komende tijd ongetwijfeld nog veel van ze horen! Wilt u nu al vast meer weten over deze drie duitse muzikanten die na Duitsland en Oostenrijk nu ook Nederland gaan veroveren? 

 

Wilt u ook Die Tolle Leute boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Keywords Die Tolle Leute: Die Tolle Leute huren, Die Tolle Leute inhuren, Die Tolle Leute boeken, boekingen Die Tolle Leute, artiestenbureau Die Tolle Leute, artiestenburo Die Tolle Leute, prijs Die Tolle Leute, boekingskantoor Die Tolle Leute

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed