Boek Die Supertolle Schlager Schwestern bij Oktoberfestbands.nl

Die Supertolle Schlager Schwestern boeken

Die Supertolle Schlagerschwestern boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Supertolle Schlagerschwestern.

 

Gaby en Carina Coburg zijn de zingende zusjes uit het Duitse Beieren. Ze zijn ietwat naïef, hebben nog niet veel van de wereld gezien en zijn dol op Nederland. In hun dirndl-jurken treden ze regelmatig op als de Supertolle Schlagerschwestern met vooral Duitstalige meezingers. Door hun vele optredens in Nederland spreken ze aardig Nederlands, al is het met een sterk Duits accent. De gezellige zingende zusjes brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ of meedeinend op ‘Du' en ‘Ein Bißchen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten & café-bar-discodancings.

 

Wilt u ook Die Supertolle Schlagerschwestern boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 


Keywords:

Keywords Die Supertolle Schlagerschwestern: Die Supertolle Schlagerschwestern huren, Die Supertolle Schlagerschwestern inhuren, Die Supertolle Schlagerschwestern boeken, boekingen Die Supertolle Schlagerschwestern, artiestenbureau Die Supertolle Schlagerschwestern, artiestenburo Die Supertolle Schlagerschwestern, prijs Die Supertolle Schlagerschwestern, boekingskantoor Die Supertolle Schlagerschwestern

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed