Boek Die Stube Buben bij Oktoberfestbands.nl

Die Stube Buben boeken

Die Stube Buben boeken of inhuren? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Stube Buben.
 

Stube betekent net zoiets als Kneipe (café of kroeg). En als het we hebben over Stube Buben, dan hebben we het over stamvrienden, muziekmaatjes. En dát is wat deze drie jungs zijn: échte muzikale maatjes die weten hoe je muziek moet maken!
Muziek is hun gezamenlijk passie en dat merk je! In hun enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van Duitse Schlagers, meezingers, instrumentale nummers, maar ook een Engelstalig uitstapje is voor Die Stube Buben geen probleem! Dit upcoming trio wordt steeds populairder. Hun bezetting (naast zang) bestaat uit Steirische Harmonica, Gitaar en Drums.

Ze zijn in te zetten op zittingen, carnavalsavonden, bierfesten, oktoberfesten, maar ook op verjaardagen en privé feestjes zijn de heren graag geziene Buben!


Wilt u ook Die Stube Buben boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Die Stube Buben boeken, Die Stube Buben inhuren, prijs Die Stube Buben, Gage Die Stube Buben, boekingen Die Stube Buben, artiestenburo Die Stube Buben, optreden Die Stube Buben, artiestenbureau Die Stube Buben, management Die Stube Buben

Speeltijd

In overleg

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed