Boek Die Spatzl bij Oktoberfestbands.nl

Die Spatzl boeken

Die Spatzl boeken of inhuren? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Spatzl.

 

Die Spatzl is een vrouwelijk Duitstalig zangduo met maar één doel: feest en heel-, héél véél gezelligheid! Het tweetal bestaat uit Louisa en Edith en zijn beiden geen onbekenden in Schlagerland. Louisa trad al jaren op als solo artieste, en Edith kennen we van de vroegere Alpenzusjes. Met deze act toerde ze heel wat jaren door binnen- en buitenland. Feest staat bij beide dames voorop waarbij ze 'das feinste vom feinsten' uit de Schlagercollectie brengen! En dat is niet onopgemerkt gebleven; recentelijk wonnen de dames nog de 'Schlagerdiamant NiederÖsterreich'; een in Oostenrijk bekende Schlager en Volksstümliche talentenjacht.

De meeste tijd brengen ze echter door op de podia in Nederland. Of het nou een Oktobertfest, Tiroleravond of Schlager party is maakt hun niks uit. En niet onbelangrijk: zij zijn geen artiesten van de klok, als het gezellig is plakken ze er gewoon nog een nummertje aan! 

 

Wilt u ook Die Spatzl boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Spatzl boeken, boekingen Die Spatzl, Die Spatzl inhuren, prijs Die Spatzl, schlagerdiamant Die Spatzl, zangduo Die Spatzl, duitse artiest Die Spatzl, Schlagerartiest Die Spatzl, artiestenburo Die Spatzl, artiestenbureau Die Spatzl

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed