Boek Die Schlagermafia bij Oktoberfestbands.nl

Die Schlagermafia boeken

Die Schlagermafia boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Schlagermafia.


Die Schlagermafia, bestaande uit de Duitsers Torben Sälliwenn & Joost Montännar zijn Duitsland's feestartiest export nr.1! Hun handelsmerk zijn de opvallend goedkope witte pakken, extravagante pruiken en de ietwat te opzichtige zonnebrillen. Met hun feestelijke nummers zorgen ze in een rap tempo voor een super stemming. Heel Duitsland is al in de ban van dit Duitse duo met hun verrassende schlagermuziek. Zo waren zij niet alleen in thuisland Duitsland, maar ook in Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Mallorca te gast! Met meer dan 750 optreden achter de kiezen, hebben ze furore gemaakt in de meest uiteenlopende TV programma’s (SAT1, NDR, RTL e.d.) Wil jij een knallend feestje met de grootste schlagerhits aller tijden, foute hits die iedereen kent? Verwacht met Die Schlagermafia niet alleen 'eine normaler party' maar een spektakel vol humor!


Wilt u ook Die Schlager Mafia boeken?
 Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Schlagermafia boeken, Die Schlagermafia inhuren, boekingen Die Schlagermafia, artiestenburo Die Schlagermafia, artiestenbureau Die Schlagermafia, boekingskantoor Die Schlagermafia, schlagerartiest Die Schlagermafia

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed