Boek Die Rodensteiner bij Oktoberfestbands.nl

Die Rodensteiner boeken

Die Rodensteiner boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Rodensteiner.

 

Deze 2 vrolijke knapen uit buurland Duitsland hebben door hun voorliefde voor Alpenmuziek, hun krachten gebundeld. Beide muzikanten zorgen met hun enthousiasme voor ’ richtige superstimmung en fetzige gaudi’! Met accorden en trompet als hoofdinstrument zetten ze letterlijk de tent op de kop, maar ze kunnen meer; tijdens hun optredens maken ze eveneens gebruik van keyboard, steirische harmonica en gitaar!

Dit gecombineerd met hun aanstekelijke meerstemmige zang, zorgt dat ervoor dat iedereen automatisch geode zin krijgt. Want beide ‘Bub’n’ spelen niet voor zichzelf, nee letterlijk voor én met het publiek. Door hun enthousiasme werden ze al snel door de media opgepikt en speelden live in programma’s als Wunschbox en Handkas mit Musik bij de ARD. Daarnaast hebben ze niet met de minste sterren het podium gedeeld; Klostertaler, Kastelruther spatzen, Alpenrebellen e.v.a. Even de zorgen voor morgen bewaren? Boek dan de Rodensteiner voor een avondje volkstümlich amusement.

 

Wilt u ook Die Rodensteiner boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 


Speeltijd

3 x 45 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed