Boek Der Rudi bij Oktoberfestbands.nl

Der Rudi boeken

Der Rudi boeken doe je bij ons! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Der Rudi (Heeey Biertje?!).


U kent ongewtijfeld de kreet “Heeeey... Biertje?
Hiermee werd skileraar Rudi uit de Heinekenreclame ineens wereldberoemd!
Over een geitenhoeder welke ’s winters verandert in de Koning van de Après-ski. Het leven van Der Rudi is sindsdien niet meer hetzelfde. Hij heeft zijn geiten ingewisseld voor de glamour van het artiestenleven. In sein BMW Z4 roadster scheurt hij over de Autobahn van het ene Oktoberfest naar het andere en zet de tent op zijn kop met zijn supertolle schlagerhits. En, hij is weer terug: der Rudi keert terug als superheld, voor het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena. Ja! Er ist wieder zurück! Nu op de Nederlandse televisiezenders.

Liefhebbers van humor en feestmuziek komen volledig aan hun trekken bij deze knotsgekke, affentittengeile skileraar! Stel u zich eens voor: het licht dimt, de muziek zwelt aan en plotseling komt Der Rudi het podium oplopen. “Heey biertje?” roept hij en een daverende medley van bekende Duitse schlagers en après-ski nummers barst los, live gezongen door de beroemdste schifahrtlehrer von Nederland. De zaal gaat gegarandeerd los.! Na afloop bestaat een meet und greet met Der Rudi tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten.Wilt u ook Der Rudi boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Der Rudi boeken, Der Rudi Heey Biertje, Der Rudi Heineken boeken, skileraar Der Rudi, prijs Der Rudi

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed