Boek De Alpenzusjes bij Oktoberfestbands.nl

De Alpenzusjes boeken

De Alpenzusjes boeken doet u hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van De Alpenzusjes.

 

De Alpenzusjes zijn nl. terug in een geheel nieuwe samenstelling. Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan de Nieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Er zijn twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. Hun namen: Chantal en Kirsten. De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa! En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski! Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”.  De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno 2014! Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

 

Wilt u ook De Alpenzusjes boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Alpenzusjes boeken, artiestenburo Alpenzusjes, Artiestenbureau Alpenzusjes, management Alpenzusjes, prijs Alpenzusjes, optreden Alpenzusjes,

Speeltijd

1 x 30

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed