Boek Angela Sauerkraut bij Oktoberfestbands.nl

Angela Sauerkraut boeken

Angela Sauerkraut boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlagerartiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Angela Sauerkraut.


Gemütlichkeit mit die einzige wahre Angela Sauerkraut!
Het was in de zomer van 2016 toen Angela Sauerkraut de talentenjacht op het Feuerwehr Fest van Brodenbach am Rhein won. Met haar vertolking van “Atemlos” en “1000 Mal” wist zij de uitverkochte Festzelt helemaal op zijn kop te zetten. De winst betekende dat zij in 2017 in het programma van de Bierkoning werd opgenomen. Op het vakantie eiland liet zij menig mannenhart sneller kloppen met nummers als “Ein Stern”, “Sierra Madre”, Cowboys und Indianer” en natuurlijk het wonderschone “Du”. 

Nu Angela haar Heimat heeft veroverd is Holland aan de beurt. In een heerlijke Duitse meezingshow is zij een geweldige invulling voor iedere feesttent. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut, telg uit de beroemde Sauerkraut familie, komt in haar Duitse bolide met genoegen ook naar uw feest!
Angela Sauerkraut is te boeken voor 1 x 30 minuten inclusief een monitorset. 
Desgewenst kan zij ook live optreden met het orkest Immer Gerade Aus

 

Wilt u ook Angela Sauerkraut boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Keywords:

Angela Sauerkraut boeken, Angela Sauerkraut inhuren, boekingen Angela Sauerkraut, schlagerartiest Angela Sauerkraut, schlagerzangeres Angela Sauerkraut, duitse zangeres Angela Sauerkraut, artiestenburo Angela Sauerkraut, artiestenbureau Angela Sauerkraut, boekingskantoor Angela Sauerkraut

Speeltijd

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed