Boek Zillertaler Haderlumpen bij Oktoberfestbands.nl

Zillertaler Haderlumpen boeken

Zillertaler Haderlumpen boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Zillertaler Haderlumpen.

 

De band is opgestart in juni 1987 als de "Drei Lustige Zillertaler".
maar al snel is de naam veranderd in "De Zillertaler Haderlumpen".
Van je hobby je beroep maken, dat is wat de Haderlumpen hebben gedaan. 
Ontzettend populair zijn ze in het Zillertal, daar waar ze wonen. Maar met vele optredens in het buitenland worden ze ook buiten de grenzen steeds bekender. Een elk terugkerend evenement is het ´Open air´. 
Dit live concert wordt jaarlijks in de buitenlucht gehouden in Zell am Ziller.

In 2006 waren die Zillertaler Haderlumpen voor het laatst in ons land voor een avondvullend concert,; winnaars van o.a. de Grand Prix der Volkmusik, de Goldene Tulpe in de categorie “Beste groep” en “Beste lied”. Ze weten precies wat er nodig is om een echt feestje te bouwen! Alle door de Haderlumpen gezongen nummers kan iedereen direct meezingen en meefeesten! De kans dat u niet kunt blijven zitten is dus eigenijk heel klein! Laat u verrassen en overtuigen door de Zillertaler Haderlumpen tijdens een geweldig optreden voor jong en oud! “Das Leben ist schon!”

 

Wilt u ook Die Zillertaler Haderlumpen boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Zillertaler Haderlumpen huren, Zillertaler Haderlumpen inhuren, Zillertaler Haderlumpen boeken, boekingen Zillertaler Haderlumpen, artiestenbureau Zillertaler Haderlumpen, artiestenburo Zillertaler Haderlumpen, prijs Zillertaler Haderlumpen, boekingskantoor Zillertaler Haderlumpen, kosten Zillertaler Haderlumpen

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed