Boek Tony Marshall bij Oktoberfestbands.nl

Tony Marshall boeken

Tony Marshall boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Tony Marshall.

 

Tony Marshall werd in Baden-Baden als Herbert Anton Hilger geboren. Hij studeerde muziek in Freiburg en Karlsruhe en slaagde in 1965 voor het staatsexamen voor operazanger aan de Muziekhogeschool van Karlsruhe. In 1962 huwde hij met zijn jeugdliefde Gabrielle. Hij werd al vlug vader en in een interview liet hij zich eens ontvallen, dat zijn familie zou verhongeren, ware hij operazanger geweest. Dan maar meewerken in de firma van zijn schoonouders en croupier zijn in het casino van Baden-Baden. In 1966 won hij een zangwedstrijd, wat hem een platencontract opleverde. Hij trachtte aanvankelijk met vertalingen van Franse hits aan de bak te komen, maar dat leverde niet het gewenste succes op. 

Dat veranderde echter in 1971, toen hij opgemerkt werd door de Berlijnse muziekproducer Jack White. Deze had in Polynesië een volksliedje gehoord en er een Duitse tekst "Schöne Maid" opgezet. Het vervolg kent u, het werd een miljoenenhit en in Duitsland de meest verkochte plaat van 1971. Begin 1972 was het ook een reuzehit in de Benelux. Het stond 11 weken in de hitparade en bereikte de 2de plaats. Tony was plots de vrolijke Frans geworden, die iedereen liet meezingen. Andere meezingers volgden zoals "Komm' gib' mir deine Hand" en "Ich fang für euch den Sonnenschein". Net als Matthias Reim belegde hij zijn met "Schöne Maid" vergaarde kapitaal in onroerend goed in de voormalige DDR, hij verloor alles. Dat is wellicht de reden, dat hij tot op heden als zanger-entertainer is blijven optreden.

 

Wilt u ook Tony Marshall boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Tony Marshall huren, Tony Marshall inhuren, Tony Marshall boeken, boekingen Tony Marshall, artiestenbureau Tony Marshall, artiestenburo v, prijs Tony Marshall, boekingskantoor Tony Marshall, kosten Tony Marshall, management Tony Marshall

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed