Boek Semino Rossi bij Oktoberfestbands.nl

Semino Rossi boeken

Semino Rossi boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Semino Rossi.

 

Semino Rossi is op dit moment missschien wel een van de grootste sterren binnen het traditionele Schlagergenre. Geboren in Rosario, Argentinië, kwam hij in 1986 in Oostenrijk terecht, waar hij werk kreeg als zanger in een hotel. Nadat hij de jaren daarna doorbracht, afwisselend in Spanje / Oostenrijk, vestigde hij zich uiteindelijk definitief in Innsbruck. Semino Rossi was ondertussen lid geworden van de Worldmasters latijns-amerikaanse dansen met als hoogtepunt toen hij in 2001 werd gekroond tot Weltmeister in de Latijn-amerikaanse muziek op het WK in Japan. Datzelfde jaar ondertekent Semino Rossi bij platenmaatschappij Universal en in 2004 bracht hij zijn eerste Duitstalige LP uit getiteld “Alles Aus Liebe”. “Tausend Rosen für Dich” volgde een jaar later, kwam terecht in de Duitse top tien en gaf daarmee gestalte aan de rijzende ster ‘Semino Rossi’.

Semino Rossi kwam in 2005 met een zomeralbum, echter zijn grootste succes tot op heden is het winnen van de ECHO en de Oostenrijkse Music Awards. In 2010 was Rossi nog te bewonderen op het Schlagerfestival in Kerkrade.

 

Wilt u ook Semino Rossi  boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Semino Rossi huren, Semino Rossi inhuren, Semino Rossi boeken, Semino Rossi boekingen, artiestenbureau Semino Rossi, artiestenburo Semino Rossi, prijs Semino Rossi, boekingskantoor Semino Rossi, kosten Semino Rossi, management Semino Rossi

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed