Boek Roland Kaiser bij Oktoberfestbands.nl

Roland Kaiser boeken

Roland Kaiser boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van schlagerzanger Roland Kaiser.


Zogauw zijn hit begint met 'humdada humdada' weten we direct om welk nummer het gaat: Santa Maria was niet alleen een hitkanon in Duitsland, ook in Nederland en Vlaanderen werd dit nummer grijsgedraaid! Roland Kaiser (Roland Keiler) bracht zijn eerste singel 'Was ist wol aus Ihr geworden' uit in 1974, waarna hij razendpopulair werd in heel Duitsland. Zijn populariteit steeg zeezieker ook daarbuiten na het uitbrengen van de evergreen 'Santa Maria' in 1980.

De teksten van Roland Kaiser spreekt uit- en voor velen; zijn nummers hebben altijd passende teksten die grenzen opzoeken met het onbeschrijfelijke, het onuitspreekbare. Soms pikant en erotisch, maar altijd vanuit levenservaring geschreven. Roland Kaiser is als geen ander in staat om zijn publiek in het hart te raken, en om diens angsten of fantasieën om te zetten in prachtige muzikale vertalingen. Met meer dan 32 jaar ervaring in zijn broekzak, kan hij zich met menig internationale artiest meten; meer dan 90 miljoen verkocht geluidsdragers. dát is de kroon op zijn werk. Alles voor zijn muziek en voor zijn fans...Wilt u ook Roland Kaiser boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Roland Kaiser boeken, Roland Kaiser inhuren, prijs Roland Kaiser, gage Roland Kaiser, management Roland Kaiser, artiestenburo Roland Kaiser, Buchungen Roland Kaiser, artiestenbureau Roland Kaiser, Agentur Roland Kaiser, Schlagersänger Roland Kaiser

Speeltijd

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed