Boek Nik P. bij Oktoberfestbands.nl

Nik P. boeken

Nik P. boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Nik P.

 

Voor Nik P. is het kunnen teksten en componeren een talent waarvoor hij zeer dankbaar is en neemt de tijd voor het volmaken van een lied. Volgens collega's en de media is Nik P. met zijn stijl de tijd ver vooruit en is inmiddels één van de succesvolste zangers/tekstschrijvers van de Duits-Oostenrijkse Schlagerscene. Op het album "Lebenslust & Leidenschaft" staat zijn song "Ein Stern der deinen Namen trägt" wat inmiddels is uitgegroeid tot een grote hit ver over de landsgrenzen. Het duurde echter 10 jaar voordat hij deze hit samen met Dj Otzi opnieuw opnam. Nadat deze debuutsingle met DJ Ötzi in platina schittert, heeft nu ook zijn album "Lebenslust & Leidenschaft" deze status bereikt in Oostenrijk. "Ein Stern der deinen Namen trägt" is inmiddels de meest gecoverde titel van 2007 en eveneens de meest gedownloade ringtone en de nr. 1 in de Airplay-lijsten in Duitsland.

In Oostenrijk is Nik P. al sinds vele jaren de "airplay-keizer" zoals met zijn nieuwe hit "Gloria 1".  Grote namen als DJ Ötzi en Claudia Jung zijn regelmatig met hem op het podium te zien. Deze successtory wordt vast en zeker vervolgd………… en Nik P. is solo en met band te boeken.

 

Wilt u ook Nik P. boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Nik P. huren, Nik P. inhuren, Nik P. boeken, boekingen Nik P., artiestenbureau Nik P., artiestenburo Nik P., prijs Nik P., boekingskantoor Nik P., kosten Nik P., management Nik P.

Speeltijd

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed