Boek Melissa Naschenweng bij Oktoberfestbands.nl

Melissa Naschenweng boeken

Melissa Naschenweng boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Melissa Naschenweng.

 

Ze is gezegend met veel talent, is mooi, jong, blond, draagt graag lila kleding, en is verknocht aan haar accordeon. Ziehier de meest opkomende muzikante van Duitsland en Oostenrijk: Melissa Naschenweng! Melissa groeide op in Oostenrijk en kreeg de Oostenrijkse muziek van kinds af aan geleerd. Haar vader leerde haar de kneepjes van de steirische harmonica, en al gauw speelde zij de sterren van de hemel, zonder dat ze ook maar één noot kon lezen.

Haar talent reikte echter verder; Melissa Naschenweng kwam er snel achter dat ze met meerdere instrumenten prima uit de voeten kon; zo speelt zij tevens keyboard, dwarsfluit en beschikt zij over een prachtige fluweelzachte stem. Niet veel later werd ze door het grote publiek ontdekt en was ze te gast bij vele bekende televisieprogramma's zoals Musikantenstadl, Melodieën der Alpen, Andy's Musikparadies, Immer wieder sonntag's en sleepte vele prijzen in de wacht. Melissa is vanaf nu ook beschikbaar voor optredens in Nederland en België!Wilt u ook Melissa Naschenweng boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Melissa Naschenweng boeken, Melissa Naschenweng Duitse feest, Melissa Naschenweng steirische harmonika, zangeres Melissa Naschenweng Oostenrijk

Speeltijd

1 x 60 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed