Boek Marc Pircher bij Oktoberfestbands.nl

Marc Pircher boeken

Marc Pircher boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Marc Pircher.

 

Marc Pircher is zonder twijfel de meest populaire Oostenrijkse artiest van dit moment. De afgelopen jaren heeft hij alle muziekprijzen in Duitsland en Oostenrijk gewonnen. Zijn laatste albums werden in korte tijd goud en platina en zijn recente hit 'Sternenstaub' bereikte ook Nederland probleemloos. Het unieke concert in Go Planet is dan ook een absolute must voor iedereen die van Duitstalige Volks- en Schlagermuziek houdt. Maar ook iedereen die van een gezellig meezingfeest houdt komt aan zijn trekken!

Naast zijn grote bekendheid als topmusikant, is hij wekelijks te zien als presentator van vele volksstümliche televisieprogramma’s. Alsof het niet genoeg is, heeft hij afgelopen jaar wederom `Der grand prix der Volksmusik’ gewonnen! In verband met zijn drukke agenda door heel Europa is hij maar beperkt beschikbaar. Op tijd vastleggen dus is ons credo…  Wie wil deze topper nu niet op zijn oktoberfeest?

 

Wilt u ook Marc Pircher boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Marc Pircher huren, Marc Pircher inhuren, Marc Pircher boeken, boekingen Marc Pircher, artiestenbureau Marc Pircher, artiestenburo Marc Pircher, prijs Marc Pircher, boekingskantoor Marc Pircher, kosten Marc Pircher, management Marc Pircher

Speeltijd

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed