Boek Jürgen Marcus bij Oktoberfestbands.nl

Jürgen Marcus boeken

Jurgen Marcus boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Jurgen Marcus.

 

“Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben” en “Ein Festival der Liebe” zijn wellicht de Schlagers waar Jürgen Marcus het vaakst mee geïdentificeerd wordt. De muzikale carrière van de op 6 juni 1948 geboren Marcus kent veel hoogtepunten en groot succes. In 1967 won hij het Europafestival in Brussel. In 1968 en 1969 was hij succesvol bij het beatfestival van Recklinghausen. Nadat hij werd ontdekt in 1970 verscheen zijn eerste single Nur Du, de Duitse versie van de wereldhit El Condor Pasa.

Er volgden in 1971 nog twee producties en hij had zijn eerste optreden in de ZDF Hitparade, voordat hij met “Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben” doorbrak. Hierna volgden er jaren met vele successen zoals met “Ein Festival der Liebe, Schmetterlinge können nicht weinen of Ein Lied zieht hinaus in die Welt”. Hij werd met vele prijzen bekroond zoals gouden platen, Goldene Löwen, Goldene Ottos, Goldene Europa en vele anderen. Tot 1982 had Marcus 36 noteringen in de ZDF Hitparade en tot in de laatste uitzending in 2000, was Jürgen Marcus één van de artiesten met de meeste nummer 1 noteringen. Jürgen Marcus kan dus met recht een absolute schalger-ster genoemd worden, die al ruim 40 jaar aan de absolute top staat in zijn genre in zijn thuisland en wereldhits scoorde in de jaren 70 en 80.

 

Wilt u ook Jurgen Marcus boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Jürgen Marcus huren,Jürgen Marcus inhuren, Jürgen Marcus boeken, boekingen Jürgen Marcus, artiestenbureau Jürgen Marcus, artiestenburo Jürgen Marcus, prijs Jürgen Marcus, boekingskantoor Jürgen Marcus, kosten Jürgen Marcus, management Jürgen Marcus

Speeltijd

in overleg

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed