Boek Hansi Hinterseer bij Oktoberfestbands.nl

Hansi Hinterseer boeken

Hansi Hinterseer boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Hansi Hinterseer.

 

Hansi Hinterseer is een absolute megaster in Oostenrijk en ver daarbuiten. Hij werd zanger na een succesvolle skicarrière en zag zijn muzikale loopbaan een hoge vlucht nemen na zijn eerste optreden in 1994 in het in het hele Duitstalige gebied uitgezonden tv-programma ‘Musikantenstadl’ van de ORF. Sindsdien behaalde de immer goedlachse Hansi met zijn albums 30 keer goud en platina in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ook voor zijn werk als showmaster kent hij grote waardering.

In 1993 was Hansi te gast op het verjaardagsfeestje van muziekproducent Jack White. Totaal onverwacht en onaangekondigd begon Hansi te zingen en dat was de start voor hem van een tweede leven. Hansi kreeg een platencontract en in 1994 kwam zijn eerste album uit. De schlager- en volkszanger Hansi Hinterseer was geboren. Al van bij de start van zijn muzikale carrière veroverde Hansi alle harten. Hansi heeft een heel apart stemgeluid en in zowat alle liedjes die hij zingt voel je de sfeer van zijn heimat Oostenrijk. De man met de vriendelijke lach en met meezingers als ‘Hände zu Himmel’, ‘Du bist mein Leben’ en ‘Viele Grüsse aus Tirol’ is het beste muzikale exportproduct wat Oostenrijk de voorbije decennia heeft voortgebracht. In 2012 onderneemt de schlagerzanger met zijn ‘Tiroler Echo und Chor’ een Europese tournee. Niet minder dan 44 concerten in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Luxemburg, België, Nederland, Italië en Frankrijk staan op het programma.

 

Wilt u ook Hansi Hinterseer boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Hansi Hinterseer huren, Hansi Hinterseer inhuren, Hansi Hinterseer boeken, boekingen Hansi Hinterseer, artiestenbureau Hansi Hinterseer, artiestenburo Hansi Hinterseer, prijs Hansi Hinterseer, boekingskantoor Hansi Hinterseer, kosten Hansi Hinterseer, management Hansi Hinterseer

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed