Boek Geri (ex-klostertaler) bij Oktoberfestbands.nl

Geri (ex-klostertaler) boeken

Geri (ex-klostertaler) boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Geri der ex Klostertaler.

 

Alles gaat gewoon verder! De populaire vrolijkerd, multi-instrumentalist en entertainer "Geri" van de Klostertaler presenteert u met het typische Klostertalergeluid zijn eerste album en sluit aan waar de mannen van de Klostertaler zijn opgehouden. Geri de ex-klostertaler is nu zelf als zanger en muzikant het middelpiunt van het success.

Na het uitbrengen van hun laatste album besloten de heren van de Klostertaler ermee op te houden… Echter daar waar iets ophoudt, kan er ook een nieuw begin zijn en dat bewijst t Geri, overtuigd van zijn muziek en het plezier dat hij hieraan beleeft. Meer dan 34 jaar waren de Klostertaler onderweg en brachten meer dan 40 albums en talloze hits uit die warden bekroond; meer dan 17 gouden platen, vier platina platen, meer dan 8 miljoen platen, winnaar van de echo's, de gouden stemvork, twee keer winnaar van de Grand Prix Volksmusik en vele andere prijzen.

Voor Geri (bespeelt o.a. sax, panfluit, doedelzak, steirische, alpenhoorn, didgeridoo en xylofoon), is er een nieuw begin, maar hij wil vooral de vele trouwe fans  behouden en hun dat geven wat de vroegere Klostertalerfans gewend waren; goede nummers met veel sfeer! En dat is wat Geri kan! Voorheen was hij ook al de drijvende kracht achter hun nieuwe hits, dus ook nu krijgen de fans hun alpensound terug!

 

Wilt u ook Geri der Klostertaler boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Keywords Geri der ex-Klostertaler: Geri der ex-Klostertaler huren, Geri der ex-Klostertaler inhuren, Geri der ex-Klostertaler boeken, boekingen Geri der ex-Klostertaler, artiestenbureau Geri der ex-Klostertaler, artiestenburo Geri der ex-Klostertaler, prijs Geri der ex-Klostertaler, boekingskantoor Geri der ex-Klostertaler

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed