Boek Die Cappuccinos bij Oktoberfestbands.nl

Die Cappuccinos boeken

Die Cappuccinos boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Cappuccinos.

 

Duitse schlagers zijn hip en daarvan profiteren ook die Cappuccinos, de Duits-Nederlandse band, die sinds 2009 furore maakt in Duitsland. Deze ‘boyband’ moet de fans bijna van zich afmeppen en  heeft zich inmiddels kunnen nestelen in de stal van de Schlager grootheden. Heel bijzonder is dat van de drie leden van deze nieuwe Schlagerband er twee uit Nederland komen. De broers Réne en Michèl wisten samen een plaatsje te bemachtigen in de band. Niemand minder dan Kristina Bach zocht middels een casting naar leden voor een niewe schlageract. Het project kreeg de naam "Die Cappuccinos", vernoemd naar Kristina eerste grote hit.

Een veelbelovende toekomst wacht de drie: inmiddels wordt er hard gewerkt aan alweer het volgende album en zijn ze graag geziene gasten in de diversen TV Shows in Duitsland. Die Cappuccinos zijn o.a recordhouder van de Duitse hitparade van SMAGO.net. Als eerste band drie keer achtereenvolgend een nummer 1 notering en is daarnaast de eerste Nederlandse act die de Beneluxprijs Die Goldene Tulpe in ontvangst hebben genomen.

 

Wilt u ook Die Cappuccino's boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Die Cappuccinos huren, Die Cappuccinos inhuren, Die Cappuccinos boeken, boekingen Die Cappuccinos, artiestenbureau Die Cappuccinos, artiestenburo Die Cappuccinos, prijs Die Cappuccinos, boekingskantoor Die Cappuccinos, kosten Die Cappuccinos, management Die Cappuccinos

Speeltijd

1 x 30 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed