Boek Chris Roberts bij Oktoberfestbands.nl

Chris Roberts boeken

Chris Roberts boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Chris Roberts.

 

Dat Chris nog steeds stemming in de tent weet te brengen, liet hij al zien op de eerste nieuwe editie van het Schlagerfestival. In 2011 viert Chris Roberts zijn 45-jarige Bühnejubileum en is vandaag de dag nog steeds een welkome artiest op podia in binnen- en buitenland. Chris Roberts bracht meer dan 45 albums uit, waarvan er 11 miljoen exemplaren werden verkocht. Zijn liedjes zijn op meer dan 50 miljoen platen, cassettes en cd’s terug te vinden. Hij was te gast in meer dan 600 tv-shows, waaronder natuurlijk ook in Nederland.

In 1966 werd Chris ontdekt door Hans Bertram, die hem een platencontract bij Polydor bezorgde. De eerste singles waren geen succes, maar in 1968 haalde Wenn Du Mal Einsam Bist de top 15 van de hitparade. Het bleek de aanzet tot een ware succesreeks, met Die Maschen Der Mädchen, Ich Bin Verliebt In Die Liebe en Hab Ich Dir Heute Schon Gesagt. De allergrootste klapper moest toen nog komen. Want met het aanstekelijke Du Kannst Nicht Immer Siebzehn Sein stond hij in 1974 maar liefst twaalf weken in de top 10 van de hitparade.

 

Wilt u ook Chris Roberts boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Chris Roberts huren, Chris Roberts inhuren, Chris Roberts boeken, boekingen Chris Roberts, artiestenbureau Chris Roberts, artiestenburo Chris Roberts, prijs Chris Roberts, boekingskantoor Chris Roberts, kosten Chris Roberts, management Chris Roberts

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed