Over Oktoberfestbands


Oktoberfestbands.nl
 is 'the place to be' waar je moet zijn als je op zoek bent naar de beste Oktoberfestbands of Duitse Schlagerartiesten! 
Op onze 'marktplatz' vind je alle Duitse bands, Schlagerartiesten, Duitse zangers en Tiroler acts bij elkaar! Het beste van alle Duitstalige feestartiesten en schlagerartiesten zijn op deze website verzameld, zowel complete bands maar ook Duitse zangers die solo optreden vind je bij ons! Ideaal als openingsact of pauze-act! Wij werken namelijk enkel met de beste Oktoberfestbands, Schlagerartiesten, Tiroler groepen, Duitse Feest-DJ’s, Duitstalige presentatoren, blaaskapellen en Duitse dansgroepen die in dit genre vertegenwoordigd zijn. Oktoberfestbands.nl biedt u de perfecte ondersteuning bij het invullen van uw entertainment en is reeds totaalprogrammeur bij vele Oktoberfesten en Bierfesten. 

Hét Oktoberfest artiestenbureau van Nederland
Oktoberfestbands.nl heeft inmiddels een betrouwbare en professionele reputatie opgebouwd. Al onze medewerkers zijn zelf muzikant (geweest) in Duitstalige formaties. Derhalve kunnen wij je als geen ander adviseren over de juiste inzet van onze schlagerartiesten!  Wat dacht je van Helene Fischer Tribute, Dieter Koblenz, Die Powerhosen, Claudia Ansel, Alpenparty, Micki Düse, Walter Ego, Palemiger Spatzen en nog veel meer Oktoberfest artiesten! 

Bekende Schlagerartiesten uit het buitenland halen?
Kies je voor een Schlager artiest uit Duitsland en Oostenrijk? Wij regelen graag de boeking en alle facilitaire aangelegenheden eromheen. Wij zijn als erkend boekingskantoor volledig op de hoogte van alle regels en wetten rondom het inhuren van een buitenlandse artiest. Ook spreken onze medewerkers allen vloeiend Duits waardoor wij de -vaak onduidelijke- buitenlandse contracten makkelijk voor u kunnen vertalen. 

One stop shopping: complete programmering
Bij Oktoberfestbands.nl kun je uiteraard terecht voor het inhuren of boeken van losse schlagerbands of schlagerartiesten, maar ook voor een complete avond, evenement of festival ben je bij ons aan het juiste adres! Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij het complete artiesten programma. En niet enkel in oktober; wij staan het gehéle jaar voor je klaar! Onze artiestenboekers hebben veel ervaring en adviseren je graag en geheel vrijblijvend! Oktoberfest bands, Schlagerartiesten, Tiroler muziek en Duitse acts boek je gemakkelijk, gunstig én snel bij Oktoberfestbands.nl!

Klik hier om contact met ons op te nemen of bel direct met ons kantoor via telefoonnummer 085-0605706. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed