Boek Zugabe! bij Oktoberfestbands.nl

Zugabe! boeken

Duitse feestband Zugabe boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenburo waar u terecht kunt voor alle schlagerartiesten, Oktoberfest bands en Apres-Ski DJ's. Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Schlagerband Zugabe.


Zugabe is dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar de Saal op de Kopf mag. Zij presentieren het beste van twee werelden: Deutschland und Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche én Niederlandse liedjes via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Hun zanger roept immer: "Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter..."
Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen. Of lopen de bandleden draadloos mee met de polonaise in de zaal.

De band staat garant für de beste partyhits, Duitse klassiekers, ballermannhits, polka's, hollandse knallers en feesthits in een geweldige medley. Een complete show inclusief interactie met het publiek! Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden ontbreken niet. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.

NB. De band speelt tussen april en eind oktober. Buiten deze periode hebben de bandleden 'vakantie'. 


Wilt u ook Duitse feestband Zugabe boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords Zugabe: Zugabe huren, Zugabe inhuren, Zugabe boeken, boekingen Zugabe, artiestenbureau Zugabe, artiestenburo Zugabe, prijs Zugabe, boekingskantoor Zugabe, Partyband Zugabe, Oktoberfestband Zugabe, Oktoberfeestband Zugabe, Oktoberfest band Zugabe.

Speeltijd

3 x 45 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed