Boek Volle Pulle bij Oktoberfestbands.nl

Volle Pulle boeken

Volle Pulle boeken voor een optreden op úw feest? Bij Oktoberfestbands.nl treft u alle schlagerzangers, oktoberfeest bands en duitse feestartiesten onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de kosten, boeken of inhuren van Volle Pulle!

Volle Pulle is een -nog niet zo lang geleden opgericht- trio dat haar voorliefde toont voor de steirische en volksstümliche muziek! Alhoewel de formatie nieuw is,  zijn de drie muzikanten (Roger op Steirische Harmonica, Jack op Gitaar en Mon op Drums) ervaren rotten uit het vak die altijd met muziek bezig zijn gebleven.

Door deze bekwaamheid, gedrevenheid, en enthousiasme hebben ze het voor elkaar gekregen om de Steirische muziek die vooral in het Zuiden en Oosten des lands erg populair is,  ook ten gehore te brengen in de rest van het land middels optredens in heel Nederland, tot zelfs in België, Duitsland en Oostenrijk! Met het instrumentale liedje ”Liebesgefühle” heeft de formatie Volle Pulle vele harten weten te veroveren en staan ze al dagenlang op rij in de verzoekparade van TV Oranje. Ook is Vollle Pulle winnaar van de "Oktoberfeststar", georganiseerd door Nederlands grootste Oktoberfest in Sittard, waar ze in het voorprogramma van Andreas Gabbalier hebben gespeeld. Het repertoire van Volle Pulle bestaat uit de typische, snellere Duitse en Oostenrijkse Volksmusik van bekende artiesten als Zillertaler Schürzenjäger, Marc Pircher, Die Grubenthaler, maar ook Andeas Gabbalier. Deze muziek staat bekend om het opzwepende tempo waarmee die échte Oktoberfest sfeer mee wordt gecreëerd!

Voor een ouderwets (of nieuwerwets) Tiroler Avondje, een kermis, een Oktoberfest of gewoon omdat ze een puik staaltje muziek maken; Meine Damen und Herren: Volle Pulle!


Wilt u ook Volle Pulle boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Volle Pulle boeken, Volle Pulle inhuren, prijs Volle Pulle, Gage Volle Pulle, trio Volle Pulle, duo Volle Pulle, artiestenburo Volle Pulle, artiestenbureau Volle Pulle, management Volle Pulle, duits feest Volle Pulle, orkest Volle Pulle, duits feest Volle Pulle

Speeltijd

3 x 40 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed