Boek Schürzenjäger Tribute Band bij Oktoberfestbands.nl

Schürzenjäger Tribute Band boeken

Zillertaler Schürzenjäger Tribute Band boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, bands en Duitse feestacts kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over boekingen van de Schurzenjager Tribute band.

 

De Zillertaler Schürzenjäger - de meest succesvolle band uit de Alpen - bedankt haar fans voor meer dan 30 jaar  trouw met een afscheidstournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in uitverkochte zalen. Meer dan 10 miljoen platen verkocht, een record aan concerten en openluchtevenementen, welke doen denken aan de alpen versies van het Woodstock festival, behoorden tot de successen van deze Zillertaler cult band. Hits als 'Zillertaler Hochzeitsmarz’, 'Dahoam is Dahoam’ komen standaard voorbij op het repertoire van vele bands en ‘Sierra Madre’ is nog steeds na Yesterday van de Beatles de meest gedraaide hit in Duitsland. Maar… het afscheid van de Zillertaler Schürzenjäger betekent niet het einde van hun succesvolle muziek…

Alle fans van de Zillertaler Schürzenjäger  kijken nu uit naar de Schurzenjäger Tribute band; een unieke band die zo authentiek mogelijk de tijden van de originele band laat herleven! Het podium alsook hun outfit is gebaseerd op het origineel. In een drie uur durend programma wordt het publiek meegenomen naar de tijden van toen; gezellige alpenrock met puur bekende meezinghits. Beleef nu de grootste hits in een prachtige show, met meerstemmige zang, blazerssectie en vooral de sfeer van weleer!


Wilt u ook Schürzenjager Tribute Band boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords Zillertaler Schürzenjäger: Zillertaler Schürzenjäger huren, Zillertaler Schürzenjäger inhuren, Zillertaler Schürzenjäger boeken, boekingen Zillertaler Schürzenjäger, artiestenbureau Zillertaler Schürzenjäger, artiestenburo Zillertaler Schürzenjäger, prijs Zillertaler Schürzenjäger, boekingskantoor Zillertaler Schürzenjäger

Speeltijd

2 x 90 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed