Boek Original Stimmungsmacher bij Oktoberfestbands.nl

Original Stimmungsmacher boeken

Original Stimmungsmacher boeken doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Original Stimmungsmacher.

Wij vinden het fantastisch dat je de weg hebt gevonden naar het meest gezellige Oktoberfest-trio ooit! Deze Oostenrijkse hitmachine weet als geen ander wat het publiek wil ervaren en past zich aan aan het evenement. Hierdoor zal geen optreden van deze formatie hetzelfde zijn! In 2005 komen Robert, Carlo en Frank met elkaar in contact door hun grote passie voor de Oostenrijkse (volksstümliche) volksmuziek. De broers Carlo en Frank hebben hun roots in Karinthië liggen, want de vader van beide broers is er namelijk geboren en getogen. Robert brengt zijn vakanties vaak door in het prachtige Zillertal van Tirol. Het drietal komt vaak bij elkaar om het muzikale spel op de ‘Ziach’ te perfectioneren, waarbij gezelligheid altijd de rode draad is. Waar het in 2006 begon met optredens op privé feesten, staan ze anno nu ook op oktoberfeesten, bedrijfsfeesten en bierfesten. Met hun 100% Original Stimmungsgarantie wordt het altijd één groot feest! Het trio is met diverse mogelijheden te boeken:

POWERSTUNDE SHOW: hiermee haal je 1 uur lang een échte Oostrenrijkse hitmachine in huis. Van vlotte Polka’s tot aan swingende Après-ski hits, het dak gaat er vanaf!

VOLLGAS SHOW: een 3 uur durende muzikale reis door de Oostenrijkse volksmuziek! Dit 3-delige repertoire is opbouwend van meedeiners tot aan meezingers en van vlotte Polka’s tot aan swingende Après-ski hits.

APRÈS-SKI SHOW: niet alleen zal de band avondvullend gaan optreden, maar is er ook een échte Après-ski DJ aanwezig. Deze DJ zal vóór, tijdens en na het optreden het publiek muzikaal vermaken met dampende en stampende Après-ski hits en verzoekjes!

Wilt u ook Original Stimmungsmacher boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Original Stimmungsmacher boeken, Original Stimmungsmacher inhuren, boekingen Original Stimmungsmacher, Oostenrijkse volksmuziek Original Stimmungsmacher, Tiroler muziek Original Stimmungsmacher, accordeon muziek Original Stimmungsmacher, prijs Original Stimmungsmacher, gage Original Stimmungsmacher, optredens Original Stimmungsmacher

Speeltijd

Vanaf 1 x 60 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed