Boek Ohne Gewähr bij Oktoberfestbands.nl

Ohne Gewähr boeken

Ohne Gewahr boeken voor een optreden op uw feestje? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten en Oktoberfest bands kunt boeken. Op deze pagina treft u alle informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Ohne Gewahr.


Zet drie muzikanten met meer dan 100 jaar ervaring én een grote voorliefde voor  Duitse- en Oktoberfest muziek bij elkaar, en ziehier het resultaat: Ohne Gewähr is geboren, een band die elk evenement met de juiste stimmungsmuziek weet te verrassen. Wie kent ondertussen Theo Kicken niet, die met zijn 4 meter lange alphoorn het publiek op de tafels weet te krijgen? Maar van origine is Theo een begenadigde tubaspeler die met zijn Lechner Tuba (Blaasbas) de toon weet te zetten voor uiteenlopende muziekstijlen! Of het nu gaat om échte Oktoberfeestmuziek of om afwijkende stijlen die met een Tiroler sausje overgoten worden. 


Voor deze typische Duitse muziek is een accordeon natuurlijk kenmerkend en wordt bespeeld door niemand minder dan Raymond De Laruelle. Raymond bespeelt niet alleen de accordeon, maar vervult net zo makkelijk de rol van toetsenist, daar waar het publiek of het nummer hiernaar vraagt. Last but not least; John Göbbels die de rol van frontman en zanger voor zijn rekening neemt, al dan niet ondersteund door Theo en Raymond als achtergrondkoor. Maar bovenal is John de rasentertainer het gevarieerde repertoire aan elkaar praat en als geen ander in staat is om aan te voelen welke nummers afgestemd moeten worden om uiteindelijk één groot feest te krijgen!  Met de driemansformatie “Ohne Gewähr” is men verzekerd van een geslaagd feest!

  

Wilt u ook Ohne Gewahr boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords Die Almraketen: Ohne Gewähr huren, Ohne Gewähr inhuren, Ohne Gewähr boeken, boekingen Die Almraketen, artiestenbureau Ohne Gewähr, artiestenburo Die Almraketen, prijs Ohne Gewähr, boekingskantoor Ohne Gewähr

Speeltijd

3 x 50 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed