Boek Isartaler Hexen bij Oktoberfestbands.nl

Isartaler Hexen boeken

Die Isartaler Hexen boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl s hét artiestenburo waar u alle Schlager artiesten, oktoberfeestbands en Duitse feestacts kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over het boeken of inhuren van Duitse band Die Isartaler Heksen.

 

Die Isartaler heksen uit Duitsland zijn het helemaal! En ze overtuigen met typische urbayrischere ‘Frauenpower’! Feesttenten worden in één klap omgetoverd tot hetelucht ballonnen als de acht heksen gas geven en hun muziek door de geluidsinstallatie blazen. Alles wordt live gespeeld, playback is voor hun geen optie. Hun muzikale vaardigheden, charme, puurheid en uitstraling laten de stemming tot het kookpunt komen. De acht mädels banen hun weg buiten de grenzen van thuisland Duitsland en zijn één van de nieuwste ontdekkingen van de moderne volksmusik. Die isartaler Hexen: "We houden van deze muziek en het idee dat we hiermee duizenden mensen blijmaken. We kunnen onze levens niet langer anders voorstellen."

De samenhang van de populaire damesgroep rond de charismatische zanger Adelinde, de muzikaliteit van de muzikanten én hun geweldige liveshow zijn wellicht het best bewaarde geheim van deze heksen.

 

Wilt u ook Die Isartaler Heksen boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords Die Isartaler Hexen: Die Isartaler Hexen huren, Die Isartaler Hexen inhuren, Die Isartaler Hexen boeken, boekingen Die Isartaler Hexen, artiestenbureau Die Isartaler Hexen, artiestenburo Die Isartaler Hexen, prijs Die Isartaler Hexen, boekingskantoor Die Isartaler Hexen

Speeltijd

in overleg

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed