Boek Hub'n Bub'n bij Oktoberfestbands.nl

Hub'n Bub'n boeken

De Hubn Bubn boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten en Duitse feestacts kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over het boeken of inhuren van Hubn Bubn.

 

De Hub'n Bub'n uit Zuid Limburg werden in de winter van 1987-1988 geformeerd door Bert Huben. Hij vatte het plan op om in eerste instantie een Oberkrainer-orkest op te richten. De Oberkrainer sound is vooral beroemd geworden door Slavko Avsenik (o.a. Trompeten Echo). Specifiek is de combinatie van bas, accordeon, gitaar, trompet, klarinet en bas-fugelhorn. Wie wel vaker naar Oostenrijk op vakantie gaat zal beslist wel eens in aanraking gekomen zijn met een van de talloze orkesten die dit soort muziek brengen.

In de loop der jaren werd het repertoire uitgebreid. Er werden nummers toegevoegd van bekende groepen zoals: Tiroler Nachtschwarmer, Tiroler Spatzen, Viller Spatzen, Orginal Alpenland Quintet, Schurzenjager, Klostertaler ect. Instrumenten als de basgitaar, electr. gitaar, keyboards en drums leggen bij een aantal nummers een moderne, eigentijdse "POP" bodem onder het geheel.

De Hub'n Bub'n beleven zelf aan hun optredens veel plezier! Zij willen dan ook naast het brengen van goede muziek en een wervelende show, een ongedwongen en prettige sfeer neerzetten, waardoor ‘feestelijke’ uren gegarandeerd zijn. Het orkest is uitstekend geschikt voor Fruschoppen, Spatshoppen, Tiroler avonden, tentfeesten ect.

 

Wilt u ook Die Hub'n Bub'n boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords De Hub'n Bub'n: De Hub'n Bub'n huren, De Hub'n Bub'n inhuren, De Hub'n Bub'n boeken, boekingen De Hub'n Bub'n, artiestenbureau De Hub'n Bub'n, artiestenburo De Hub'n Bub'n, prijs De Hub'n Bub'n, boekingskantoor De Hub'n Bub'n

Speeltijd

3 x 75 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed