Boek Heaven Seven! bij Oktoberfestbands.nl

Heaven Seven! boeken

Heaven Seven boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Oktoberfestbands en Tiroler acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over het boeken van Duitse feestband Heaven Seven.

 

Als Heaven Seven speelt is feest gegarandeerd! Deze uit Duitsland afkomstige band bestaat uit muzikanten met achtergrond vanuit verschillende stijlen. Ze zijn specialist bij uitstek in de genres Oktobertfeest, Pop en Rock, en dit met een uitgekiend en origineel repertoire. Daarnaast wordt de show door een aantal leuke en indrukwekkende interpretaties van artiesten ondersteund. Met ludieke persiflages worden de grootheden van toen en nu op de hak genomen. Hun liveshow staat op het fundament van hun muzikanten die eerder de buhne deelden met beroemdheden als Wolfgang Petry, Spider Murphy Gang, Kevin Drew e.v.a. Niet enkel in Duitsland, maar ook Oostenrijk, Zwitserland en sinds kort Nederland!

Heaven Seven speelt nummers die u niet snel zult horen in het live circuit. Deze band wacht niet op trends, maar maakt ze! Voor Heaven Seven is niemand is te jong of te oud! Elke leeftijdsgroep zal uit zijn dak gaan door de meest uitbundige nummers van verschillende tijdperken..

 

Wilt u ook Heaven Seven boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Speeltijd

3 x 45 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed