Boek Hansi Kaisers Schlagershow bij Oktoberfestbands.nl

Hansi Kaisers Schlagershow boeken

Hansi Kaiser's Schlagershow doe je hier! Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, Duitse acts en Oktoberfest bands onder één dak kunt vinden! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Hansi Kaiser's Schlagershow.

 

Beleef de Duitse Schlagerhits nogmaals live op het podium en keer terug naar de tijd van toen!
Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig; alsof de tijd heeft stil gestaan..  Over wie we het hebben? Over Hanssi Kaiser natuurlijk! 
In de fameuze ‘Hanssi Kaiser’s Schlagershow’ speelt Hanssi met zijn band op geheel eigen wijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows van die tijd. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek!

Hanssi Kaiser: in Duitsland geboren maar al jarenlang woonachtig in Nederland. In de jaren 70 opgegroeid met Schlagermuziek en kinderseries. Zijn droom is altijd geweest om deze twee met elkaar (muzikaal) te combineren. Met zijn eigen Schlagershow hoeft Hanssi Kaiser niet meer te dromen; Hanssi Kaiser’s Schlagershow brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”. Nummers van onder andere Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, Cindy & Bert,  Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. 

Hanssi Kaiser’s Schlagershow is door het hele jaar heen te boeken om te zorgen voor “eine Reise in die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig. 
Klaar voor een nieuw ervaring en originele Schlagershow? Boek dan dit Duitse meezingfestijn! 
Want stiekem ken je toch meer Duitse Schlagers uit de jaren zeventig dan dat je zelf kunt vermoeden!


Wilt u ook Hansi Kaisers Schlagershow boeken?
 Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Hanssi Kaiser's Schlagershow boeken, Hanssi Kaiser's Schlagershow inhuren, boekingen Hanssi Kaiser's Schlagershow, management Hanssi Kaiser's Schlagershow, informatie Hanssi Kaiser's Schlagershow, artiestenbureau van Hanssi Kaiser's Schlagershow, artiestenburo van Hanssi Kaiser's Schlagershow, kosten Hanssi Kaiser's Schlagershow, prijs Hanssi Kaiser's Schlagershow, jaren zeventig schlagers, 70'er jaren schlagers

Speeltijd

3 x 40 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed