Boek Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe bij Oktoberfestbands.nl

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét gespecialiseerde artiestenbureau met alle Duitse acts; Oktoberfest bands, Duitse zangers en Schlager sterren! Op deze pagina treft u alle informatie aan over het boeken van Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe.

 

Guildo Horn, geboren in 1963 begon pas op zijn 29e op te treden als Schlagerzanger.
Anno vandaag de dag, is hij samen met zijn groep ‘Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe’ zeer succesvol in Duitsland en gaat nu zijn landsgrenzen verleggen naar Nederland! De optredens van Horn en zijn Strümpfe zijn altijd spectaculair en bevatten veel wisselwerking met het publiek. Men treedt op in de meest uitzinnige kostuums. Als deel van het repertoire brengen ze naast de bekende Schlagers, Duitstalige persiflages op internationale hits.

De meest doldwaze Schlagershow ooit!

Meer dan 20 jaar geleden heeft ‘Der Meister' zelf voor de eerste keer op het podium gestaan en sindsdien heeft hij ons blij gemaakt met meer dan 2000 liveconcerten, meer dan 500 000 verkochte platen, en daarnaast ontelbare momenten van vreugde, feest, liefde, dans, geluk, plezier, maar bovenal: genegenheid! Want dat is wat de prettige gestoorde zangers eenider wil meegeven! Genegenheid!

Naast zijn (zelf)benoeming tot één van Duitslands beste entertainers, is Guildo een absolute allrounder. De afgestudeerde pedagoog is naast muzikant, talkshow host, opera & musicalster, performer, schrijver en acteur –, vooral als entertainer onderweg. Guildo verstaat de kunst om grensverleggende en nieuwe wegen te bewandelen. Toch, muziek heeft (naast zijn al zijn passies) de grootste plaats in zijn hart, en daarom gunt hij zijn eigen liedjes aan al zijn fans, vrienden, maar vooral ook aan zichzelf…

Samen met zijn band “Die Orthopädischen Strümpfen” (de orthopedische steunkousen), brengt hij in in 90 minuten durend live-concert; de besten der beste Schlagers ten gehore; Verdammt ich lieb dich, Er gehört zur mir, Ein festival der liebe, maar auk legendarische hits als Moskou en Delilah komen voorbij. Echter, wel in een typisch, doldwaas ‘Guildo Horn jasje’…. Kortgezegd, de tofste Duitse schlagers uit Guildo’s platenkeuken; puur en op smaak! Guildo en zijn band wensen je ‘Guten appetit’ en hopen je snel te zien in een van zijn live show’s in Nederland, want…zijn kruistocht der genegenheid gaat door!!


Wilt u Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken? Belt u dan direct met 085-0605706 of vult u rechts ons aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Flash is required!

Keywords:

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken, Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe inhuren, Schlagerband Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken, prijs Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, artiestenburo Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, artiestenbureau Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, management Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, Oktoberfest Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe

Speeltijd

1 x 90 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed