Boek Freibier bij Oktoberfestbands.nl

Freibier boeken

Freibier boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over het boeken, inhuren of de kosten van Oktoberfeestband Freibier.


De zes muzikale ‘brouwmeesters’ en hun bierkoningin van de formative Freibier veranderen met hun charmes elke feestzaal tot een kokende party ohne ende! 
Freibier is er voor alle leeftijden, met hun uitgekiend feestrepertoire knallen zij elke hit over de buhne! Alleen de allerbeste ingredienten zorgen voor de grondslag van de typische “Freibier Party Qualität”.

De rockigste Alpenrock uit de Bergen, de nieuwste hits rechtstreeks uit de Apres-ski bar, de knallers uit Mallorca, natuurlijk gebrouwde traditionele Duitse hits van weleer zorgen voor de juiste Freibier mix. Legendarische hits uit de jaren ’70 en ’80 komen in een rap tempo aan u voorbij. Tap samen met Freibier een vat vol ‘party, stimming und gute lauwe’. Freibier….. en de avond is weer gered!

 

Wilt u ook Freibier boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Speeltijd

3 x 60 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed