Boek Die Partyhosen bij Oktoberfestbands.nl

Die Partyhosen boeken

Die Partyhosen boeken voor een optreden op uw feest? Bij Oktoberfestbands.nl vindt u alle schlagerartiesten, oktoberfeest bands en tiroler acts onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevantie informatie over het boeken of inhuren van feestband Die Partyhosen.

 

Een optreden van Die Partyhosen is in het kort met de volgende kernwoorden te omschrijven: Alpenrock, Schlagers und après-ski, Bier und Wein, Hübsche Madl und schönen Buben! Als Duitstalige feestband zetten Die Partyhosen de tent op de kop met bekende hits uit de Alpen van onder andere Zillertaler Schürzenjäger en de Klostertaler, Duitse Schlagerhits en Après-ski hits. Binnen enkele minuten waant u zich Duitse sferen met hübsche Madl,  schönen Buben en danst u op feestnummers van o.a. Jürgen Marcus, Peter Wackel, DJ Ötzi en de Puhdys. Die Partyhosen is de band voor ieder evenement waar stimmung en mitzingen gewenst is: feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, hockeyfeesten, en natuurlijk carnaval. Met Die Partyhosen haal je FEEST in huis!

Feestband Die Partyhosen bestaat uit 11 ervaren muzikanten en maakt van elk optreden ‘eine superparty’! Met zanger, combo en uitgebreide blazerssectie brengen zij een avondvullend programma en weten zij het publiek te boeien tot de late uurtjes! Dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Stilzitten is geen optie, meedoen wel! Dus onvervalst genieten en uit je bol gaan, want … Met Die Partyhosen is het gewoon feest!Wilt u ook Die Partyhosen boeken?
 Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Partyband Die Partyhosen boeken, feestband Die Partyhosen boeken, partyband Die Partyhosen inhuren, feestband Die Partyhosen inhuren, prijs Die Partyhosen, Gage Die Partyhosen, Duitse band Die Partyhosen, artiestenbureau Die Partyhosen, artiestenburo Die Partyhosen

Speeltijd

3 x 60 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed