Boek Die Oberbayern bij Oktoberfestbands.nl

Die Oberbayern boeken

Die Oberbayern boeken voor een optreden op uw feest? Bij Oktoberfestbands.nl vindt u de beste Oktoberfestbands en schlagerartiesten onder één dak. Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Die Oberbayern.Party- Rock- Pop- Lounge met een Bayrische inslag, één van de Top bands die het recht hebben om te mogen spelen op het Münchener Oktoberfest.
In deze periode zijn zij dagelijks zijn te aanschouwen in de nieuwe grote Wies'nzelt, dem Marstall. De heren en dame hebben kunnen dan ook bouwen op een jarenlange internationale ervaring met een uitstekende muzikale kwaliteit en dito performance. De organisator zorgt voor zijn gasten, Die Oberbayern letten op de stimmung ofwel sfeer!

Die Oberbayern blinken uit door hun uitgekiende mix van feestnummers, meedeiners en typische Oktoberfest hits. De ene keer op de achtergrond, de andere keer met het publiek op de tafels! Swing-, en Bayrische Volksmusik titels worden net zo gemakkelijk gebracht als ook de hedendaagse hits en natuurlijk alle  Oktoberfest Klassiekers! Al van 2010 zijn Die Oberbayern graag geziene gasten wereldwijd op bierfeesten en Oktoberfesten van Zürich tot Sittard (NL), en van Bombay tot Helsinki.

 

Wilt u ook Die Oberbayern boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Oberbayern boeken, Die Oberbayern inhuren, prijs Die Oberbayern, gage Die Oberbayern, management Die Oberbayern, artiestenburo Die Oberbayern, oktoberfest Die Oberbayern, artiestenbureau Die Oberbayern, optreden Die Oberbayern

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed