Boek Die Mondstürmer bij Oktoberfestbands.nl

Die Mondstürmer boeken

Die Mondsturmer boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten, oktoberfestbands en Duitse zangers kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over het boeken van Die Mondsturmer.

 

Die Mondstürmer - de Volksmusik knaller! De leden van Mondstürmer zijn muzikanten uit bekende bands die door hun jarenlange podiumervaring, precies weten hoe ze het publiek moeten bespelen. Deze orginele, populaire band presenteert een scala aan muzikale stijlen, van traditioneel - via schlagers en duitse feesttoppers- naar de nieuwste hits!

Deze formatie is de garantie voor een succesvol tentfeest of anderssoortig soort evenement. Die Mondstürmer zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij niet alleen het publiek, maar ook de organisator waar voor zijn geld krijgt.

 

Wilt u ook Die Mondsturmer boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Speeltijd

4 x 75 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed