Boek Die Manner bij Oktoberfestbands.nl

Die Manner boeken

Die Manner boeken voor een optreden? Bij Oktoberfestbands.nl boekt u alle Duitse artiesten en feestbands voor uw oktoberfest of bierfeest! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over het boeken, inhuren en de kosten van Oktoberfest band Die Männer.


Die Männer: vijf gedreven mannen, vijf neuzen in dezelfde richting, vijf geoutileerde muzikanten (o.a. ex-Wir sind Spitze, ex-Schintaler, ex-Anseltaler) welke zich hebben gebundeld in deze nieuwe Duitstalige superformatie! Die Männer spelen Oberkrainer Power Pop met maar 1 doel: feestmuziek met een Tirolhersausje, recht uit het hart van deze vijf topmuzikanten! Van Schlager tot Pop, van Rock & Roll tot House en dat alles met een typische eigen sound. En niet onbelangrijk: álles wordt live gespeeld!

Bekende (internationale) meezingers met een Duits/Oostenrijks tintje gaan zorgen voor Stimmung in optima forma! Die Männer is als (duitse) feestband in te zetten op uw Oktoberfest, personeelsfeest, Bierfeest, Tiroleravond, of gewoon, gezellig bij u thuis!  U gaat nog veel horen van dit muzikale dreamteam! Wie zij zijn? Die Männer natürlich!!

Wilt u ook Die Manner boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Männer boeken, boekingen Die Männer, oktoberfest band Die Männer, feestband Die Männer, artiestenburo Die Männer, prijs Die Manner, gage Die Männer, optreden Die Männer, Duitse band Die Männer, Bierfest, Oktoberfest, Tiroler band Die Manner, management Die Manner

Speeltijd

3 x 45 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed