Boek Die Limburger Buben bij Oktoberfestbands.nl

Die Limburger Buben boeken

Die Limburger Buben boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is het gespecialiseerde artiestenbureau waar u alle Duitse artiesten kunt boeken!
Op deze pagina treft u alle relevante informatie over het boeken van Die Limburger Buben aan.


Die Limburger buben is in deze samenstelling een relatief jonge band.
Deze driemansformatie heeft zich toegelegd op de echte Oostenrijke en Duitse volksmusik; van oberkrainer tot Oostenrijkse smartlappen. De bandleden kunnen spreken van een behoorlijke ervaring binnen de Duitstalige muziekwereld en hebben voorheen deel uitgemaakt van bands als Palemiger Spatzen en Tirolsound.

Die Limburger Buben bestaan uit Maurice, Kevin en Ed.
Alledrie de heren zijn vocaal onderlegd, het geheel wordt ondersteunt met drums, trompet en Steirische harmonica. Deze Oktoberfestband is zowel als pauze-act alsook avondvullend te boeken.


Wilt u ook Die Limburger Buben boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Limburger Buben boeken, Die Limburger Buben inhuren, prijs Die Limburger Buben, artiestenburo Die Limburger Buben, artiestenbureau Die Limburger Buben, optreden Die Limburger Buben, oktberfest band Die Limburger Buben, Duitse feestband Die Limburger Buben

Speeltijd

vanaf 1 x 45 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed