Boek Die Fritz Partyband bij Oktoberfestbands.nl

Die Fritz Partyband boeken

Die FRITZ Partyband boeken voor een optreden op uw feest? Bij Oktoberfestbands.nl vindt u de beste Oktoberfestbands en Schlagerartiesten onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie over het boeken, inhuren of kosten van Die Fritz Partyband.

 

Die FRITZ Partyband werd opgericht in 2012 door Tobi Frey en Steffen Michel. Met Rebecca Lazarek, Philipp Albert, Bernd Rammen en leadzanger Micha Romeis had men muzikanten in huis die niet alleen beschikten over uitgebreide muzikale ervaring maar ook heel goed wisten hoe je echte 'stimmung' maakte!
Al vanaf het begin overtuigde Die FRITZ Partyband haar publiek met hun show, het beste entertainment en een perfect programma!

FRITZ was en is te vinden op tal van Oktoberfeesten, Bierfesten, Carnaval Kermissen en Wijnfeesten . Sindsdien is de band niet meer denken uit de Oktoberfest scene in heel Duitsland en daarbuiten. Die FRITZ Partyband speelt de beste partynummers en Oktoberfest hits. Jonge, enthousiaste en professionele muzikanten zijn er klaar voor! U ook?

Wilt u ook Die FRITZ Partyband boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met met 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Flash is required!

Keywords:

Die FRITZ Partyband boeken, Die FRITZ Partyband inhuren, Die FRITZ Partyband prijs, Die FRITZ Partyband gage, artiestenburo Die FRITZ Partyband, management Die FRITZ Partyband, artiestenbureau Die FRITZ Partyband, Oktoberfest band Die FRITZ Partyband

Speeltijd

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed