Boek Die Draufgänger bij Oktoberfestbands.nl

Die Draufgänger boeken

Die Draufgänger boeken voor een optreden op uw feest? Bij Oktoberfestbands.nl vindt u alle Duitstalige bands, Oktoberfest DJ's en Schlagerartiesten onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijzen, het boeken of inhuren van Die Draufgänger.

Een Oostenrijkse Oktoberfestband plus zangeres. Fout: Een Oostenrijkse Oktoberfestband mét zangeres! Sinds hun kindertijd spelen de meeste van hen al samen. Ze kenden elkaar van de muziekschool en waren tussen de negen en elf jaar oud toen ze begonnen samen muziek maken.
Slechts zes jaar later, in 2007, kwam de band in de finale van de Grand Prix der Volksmusik als de jongste band van Grand Prix geschiedenis!

Oefening baart kunst, wil men een meester te worden. Die Draufgänger zijn échte meesters vandaag ofwel Master of Party! Als de band op het podium staat is het meteen "party all the time". Het rockt, het is typische Tiroler Volksmuziek en hun CD's gaan als zoetje broodjes over de toonbank, evenals de kaartjes voor hun optredens. Deze vijf rasmuzikante reizen graag af naar Nederland of België om samen het Oktoberfest in te luiden! Ein Prosit der gemütlichkeit! Wilt u ook Die Draufgänger boeken?
 Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Draufgänger boeken, Die Draufgänger inhuren, prijs Die Draufgänger, artiestenburo Die Draufgänger, artiestenbureau Die Draufgänger, gage Die Draufgänger, Oktoberfest Die Draufgänger, Bierfest Die Draufgänger, Oktoberfest artiesten Die Draufgänger

Speeltijd

3 x 60 minuten

Prijsklasse

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed