Boek Die Aufgeiger bij Oktoberfestbands.nl

Die Aufgeiger boeken

Die Aufgeiger boeken voor een optreden op uw feest? Bij Oktoberfestbands.nl vindt u alle schlagerartiesten, Oktoberfest DJ's en Duitstalige feestbands onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijzen, het boeken of inhuren van Die Aufgeiger.


"Energie voor het volk"- zo omschrijven Die Aufgeiger hun optredens als beste. Dit principe is nog steeds geldig voor de volle 100%. Met een vurige mix van stevige viool & harmonica geluiden aan de ene kant, en snappy gitaarklanken aan de andere kant, zetten zij al hun optredens in vuur en vlam. Het feit dat de vier podiumkunstenaars en hun zanger meer dan 15 jaar op podia in Duitstalige landen, danken ze voor een groot deel aan de brandende liefde voor hun muziek.

Deze band snapt het om op een unieke manier een ​​programma samen te stellen voor jong en oud. Het repertoire varieert van zelf gecomponeerde nummers tot bekende Oktoberfest- en Stimmungsmelodieën. Het publiek krijgt uiteraard de uitnodiging om eens flink te gaan dansen of uit hun dak te gaan. Bent u klaar voor de volgende Oostenrijkse hittegolf?


Wilt u ook Die Aufgeiger boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Die Aufgeiger boeken, Die Aufgeiger inhuren, oktoberfest Die Aufgeiger, artiestenburo Die Aufgeiger, artiestenbureau Die Aufgeiger, Agentur Die Aufgeiger, gage Die Aufgeiger, prijs Die Aufgeiger

Speeltijd

3 x 60

Prijsklasse

Land van herkomst

Oostenrijk

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed