Boek De Rosentaler bij Oktoberfestbands.nl

De Rosentaler boeken

De Rosentaler boeken voor een optreden op úw feestje? Oktoberfestbands.nl is hét boekingskantoor waar u alle Duitstalige bands onder één dak vindt! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de kosten, het boeken of inhuren van De Rosentaler.

De Rosentaler: Alpenrock, Polka, Apres-Ski en Duitse Schlager! Kortom; uw feest wordt een feest waar alle remmen los gaan. Rosentaler,  een naam die doet denken aan bergen en mooie dalen maar vooral FEEST. Met de “Rosentaler” in huis is men gegarandeerd van een feest met een fantastische sfeer en gezelligheid waarbij alle remmen los gaan. De Rosentaler hebben zich gespecialiseerd in alpenrock, polka’s en de typische Duitse schlagers. Een show die opgebouwd is uit een aaneenschakeling van muzikale toppers van niemand minder dan de Klostertaler, Schürzenjäger, Rex Gildo, Heino, Udo Jürgens, Marc Pircher en vele andere bekende coryfeeën.

Als dit nog eens aangevuld wordt met top 100 en Nederlandstalige hits kan de avond niet meer stuk. Menig feesttent werd door de Rosentaler omgetoverd tot een megafestijn dat zijn weerga niet kende.

 

Wilt u ook De Rosentaler boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

Keywords De Rosentaler: De Rosentaler huren, De Rosentaler inhuren, De Rosentaler boeken, boekingen De Rosentaler, artiestenbureau De Rosentaler, artiestenburoDe Rosentaler, prijs De Rosentaler, boekingskantoor De Rosentaler

Speeltijd

3 x 45 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Nederland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed