Boek De Fruende bij Oktoberfestbands.nl

De Fruende boeken

De Fruende boeken voor een optreden? Oktoberfestbands.nl is hét artiestenbureau waar u alle schlager artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie over de prijs en boekingen van Duitse feestband De Fruende.

 

De in 1999 opgerichte band De Fruende heeft zich tot doel gesteld om haar muzikale klanken ook buiten de Regio te laten horen. Het concept dat ze voor ogen hadden bleek uniek en bijzonder; Duitse Schlagers, Duitse Discofox, 80’er jaren hits en alles wat zorgt voor Stimmung en Party. Dat hebben de ‚Kumpels’  van De Fruende goed begrepen!

Het maakt de band niet uit; Oktoberfest, Tiroler Avond, Bierfeest, Carnavalsavond of welk evenement dan ook; Die Fruende willen Party en dat zullen ze krijgen ook! Ze reizen stad en land af (ook buiten Duitsland) en beleven aan elk optreden evenveel plezier. De Fruende raffelt niete en standaard repertoire af, maar is juist door haar kleine bezetting in staat om adequaat in te spelen op het publiek. Wie echt eens uit z’n dak will gaan, is bij De Fruende aan het juiste adres!

 

Wilt u ook De Fruende boeken? Vult u dan rechts ons aanvraagformulier in of belt u direct met ons kantoor via 085-0605706 voor vrijblijvende informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Flash is required!

Keywords:

De Fruende huren, De Fruende inhuren, De Fruende boeken, boekingen De Fruende, artiestenbureau De Fruende, artiestenburo De Fruende, prijs De Fruende, boekingskantoor De Fruende, kosten De Fruende, management De Fruende

Speeltijd

3 x 45 min

Prijsklasse

Land van herkomst

Duitsland

Informatie opvragen

Gegevens Boeking
Gegevens Opdrachtgever

Indicatie prijsklasse

   €250

 -

€1000

   €1000

 - 

€2000

   €2000

 -

€3000

   €3000

 -

€4000


 

   €4000

 -

>

Oktoberfestbands is een onderdeel van RegelwerkEntertainment.nl // Design : Emaux
Logo Oktoberfestbands.nl
FacebookRSS Feed